Aanbod

Wil jij graag stoppen met diëten en opnieuw genieten van eten zonder schuldgevoel? Dan zijn mijn trajecten Genieten van eten zonder diëten zeker iets voor jou!


Je kan bij mij ook terecht voor losse consultaties: we bekijken samen wat jouw doelen zijn en hoe we deze gaan aanpakken.

CONSULTATIE: INTAKE CONSULT

Tijdens de eerste consultatie luister ik naar jouw verhaal om een goed beeld te krijgen van wie jij bent en welke factoren een invloed hebben op jouw eet- en leefgewoontes. Verwacht geen voedingsschema, regels of weegschaal, ik ga voor een gewichtsneutrale aanpak. We bepalen samen aan welke actiepunten je graag wil werken.

Volwassene of kind + 12 jaar:
Duur: ± 80 minuten
Prijs: €80*

Kind – 12 jaar:
Duur: ± 60 minuten
Prijs: €60*

CONSULTATIE: OPVOLG CONSULT

Het verloop van de tweede en volgende consultaties bepalen we samen. Ik ga voor een persoonlijke aanpak dus we bespreken samen aan welke begeleiding jij nood hebt en wat ik daarin voor jou kan betekenen. We bekijken in de opvolgconsultaties samen wat goed gaat en wat een uitdaging was.

Duur: ± 40 minuten
Prijs: €40*


* Verschillende mutualiteiten voorzien een (gedeeltelijke) terugbetaling van de consultaties, vraag na bij je mutualiteit of je hier recht op hebt.

Betalen kan met Payconiq of een Bancontact app op je smartphone.

%d