Aanbod

Wil jij graag stoppen met diëten en opnieuw genieten van eten zonder schuldgevoel? Dan zijn mijn trajecten Genieten van eten zonder diëten zeker iets voor jou!
De inschrijvingen zijn momenteel gesloten tot na de zomer, dus zet je alvast op de wachtlijst om als eerste op de hoogte gehouden te worden!


Je kan bij mij ook terecht voor losse consultaties: we bekijken samen wat jouw doelen zijn en hoe we deze gaan aanpakken.

CONSULTATIE: INTAKE CONSULT

Tijdens de eerste consultatie luister ik naar jouw verhaal om een goed beeld te krijgen van wie jij bent en welke factoren een invloed hebben op jouw eet- en leefgewoontes. Verwacht geen voedingsschema, regels of weegschaal, ik ga voor een gewichtsneutrale aanpak.

Duur: ± 60 minuten
Prijs: € 60*

Voor nieuwe aanmeldingen vanaf 01/10/2022:
Volwassene of kind + 12 jaar:
± 80 minuten €80
Kind – 12 jaar:
± 60 minuten €60

CONSULTATIE: OPVOLG CONSULT

Het verloop van de tweede en volgende consultaties bepalen we samen. Ik ga voor een persoonlijke aanpak dus we bespreken samen aan welke begeleiding jij nood hebt en wat ik daarin voor jou kan betekenen.

Duur: ± 30 minuten
Prijs: € 30*

Voor nieuwe aanmeldingen vanaf 01/10/2022:
± 40 minuten €40


* Verschillende mutualiteiten voorzien een (gedeeltelijke) terugbetaling van de consultaties, vraag na bij je mutualiteit of je hier recht op hebt.

Betalen kan met Payconiq of een Bancontact app op je smartphone.

%d bloggers liken dit: