Generatie Gezond Genieten

Wil jij je kind ondersteunen in een gezonde gevarieerde levensstijl zonder dieetstemmetje? Ik help je hier graag bij!

Bij Generatie Gezond Genieten help ik je aan de hand van webinars, werkbladen en tools om je kind een gezonde basis in intuïtief eten mee te geven. Zo begeleid jij je kind naar een leven zonder diëten en vol vertrouwen in het eigen lichaam!

  • 4 webinars
  • Werkbladen en tools

W1: Intuïtief eten bij kinderen

Is je kind sowieso een intuïtieve eter? Wat kan ervoor zorgen dat dit niet zo is? Is het nodig grenzen te stellen aan het eetgedrag van je kind? Hoe kan je je kind helpen honger en verzadiging aan te voelen?

W2: Voedzaam versus genot

Hoe ondersteun ik mijn kind in een evenwichtig eetpatroon? Hoe leer ik mijn kind voedzame keuzes te maken? Hoe ga ik om met genotsvoeding?

W3: Voedzame maaltijden

Hoe stel ik een voedzaam ontbijt, lunch en avondmaal samen? Wat met de brooddoos en tussendoortjes?

W4: Wat als?

Mijn kind te veel of net niet genoeg bijkomt? Een heel kieskeurige eter is? De omgeving niet helemaal mee wil? Mijn kind toch dieetgedachten krijgt?

Laten we dan samen aan de slag gaan!

Zet je op de wachtlijst en word als eerste op de hoogte gehouden wanneer het traject van start gaat.

%d bloggers liken dit: